Разград  31 °CПетък, 21- ви Юни
USD  1.82464 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Новият областен управител Владимир Димитров встъпи в длъжност

Новият областен управител Владимир Димитров встъпи в длъжност Източник: Областна администрация Разград

Политика

Новият областен управител на област Разград Владимир Димитров встъпи в длъжност днес. Той бе представен на екипа на Областна администрация от заемащия поста досега Драгомир Златев.
  Владимир Димитров обяви, че ще залага на прозрачност и публичност в своите решения и действия.  „Ще разчитам на отговорно  и коректно партньорство с държавните институции в региона, защото имаме дълг и обща цел – да работим за всички хора в областта, независимо в кое населено място живеят“, заяви Владимир Димитров.
  Той прие символично от Драгомир Златев ключа и печата на институцията и му благодари за положените усилия.   
  „Отворен съм за всички добри предложения и идеи. Ако има проблеми, винаги съм готов да помогна“, обърна се новият областен управител към служителите на администрацията. Той добави, че ако е имало някакви коментари за чистка в екипа, те не отговарят на истината.  „Всички сте се утвърдили на позициите си и сте се доказали с труда си, така че се надявам да работим заедно“, заяви Владимир Димитров.
 Новият областен управител на Разград има сериозен професионален опит в застрахователния сектор. Той се е занимавал още с частен бизнес в сферите на търговията и строителството. Съосновател е на ФК „Лудогорие“ през 2001 г. През 2002 г. „Лудогорие“ се обединява с ДЮШ „Разград 2000“, като  Димитров е член на УС на клуба до влизането му в професионалния футбол. През мандат 2015 – 2019 е общински съветник в Общински съвет –Разград, като е член на три постоянни комисии (по бюджет, финанси и икономическа политика; по околна среда, селско, горско, водно и ловно стопанство; по младежта, спорта и туризма).
  Областният управител е завършил Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, с придобита магистърска степен по специалностите „Публична администрация и мениджмънт“ и „Европейска администрация и управление на проекти“.
Инфо Разград
 
 


Прочетете също
Top