Разград  32 °CСъбота, 30- ти Септ.
USD  1.80961 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Градската коледна елха е вече на площада /ВИДЕО/

Градската коледна елха е вече на площада /ВИДЕО/ Източник: Община Разград

Видео

Градската коледна елха е вече на площада пред Общинския културен център в Разград.
Днес тя бе поставена там от работници от Общинско предприятие „Паркстрой“. Дървото е отсечено по време на оформяне от електроснабдителното дружество на просеките под далекопроводите. 10-метровият смърч от землището на Разград е избран за градска коледна елха заради кичестите си клони.
Украсата на коледното дърво ще бъде поставена в петък, днес при инсталирането му до фонтана пред Новия театър на върха му бе поставена само красива звезда.
Междувременно продължава поставянето на коледната украса в Разград. 
Първият нов елемент в нея бе първата коледна премяна за Часовниковата кула. Акцент в украсата е и пешеходната зона по бул. „България“, където се поставят украси по дърветата, както и нови LED-елементи. По площад „Момина чешма“(Ларгото) работниците от „Паркстрой“ също ще поставят нови елементи – 6 LED-снежинки. По ул. „Дунав“ на част от стълбовете ще има общо 11 нови светещи елементи. Предстои и украсяване на Лъвов мост.
Светлините на градската коледна елха ще светнат на 4 декември, като начинът на провеждане на тази традиционна за града ни церемония ще бъде съобразен с актуалните към този момент противоепидемични мерки и заповеди на здравния министър. 
Инфо Разград 

Видео: 
 


Прочетете също
Top