Разград  29 °CПон, 22- ри Юли
USD  1.79599 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Заявки за участие в конкурса „Да на красотата” се приемат до 26 юни

Заявки за участие в конкурса „Да на красотата” се приемат до 26 юни Източник: Община Разград

Разград

До 26 юни се приемат заявки за участие в конкурса „Да на красотата”, който се организира от Община Разград и Федерацията на жените. Това предупредиха от общинския пресцентър. Тази година се провежда 14-тото издание на красивото цветно събитие. Неговата цел е да се стимулират жителите на община Разград да покажат своите умения по аранжиране на домовете и градините си, да се насърчат да допринасят за красивия облик на града и на останалите населени места в общината.
И тази година конкурсът ще се проведе в няколко раздела: за най-красиво подредени с цветя балкони, дворове, междублокови пространства, градини в учреждения, училища, детски градини, заведения за хранене, затворени жилищни комплекси и др.
Над 80 любители на цветната красотата се включиха в последното издание на конкурса през 2023 г. Сред тях имаше и жители на селата Гецово, Островче, Раковски, Просторно, Киченица, Балкански и Ясеновец.
Тази година също ще има награди не само за жителите на областния град, а и за живеещите в селата от община Разград, чиито кметове проявят желание населеното място да участва.
Желаещите да се включат в конкурса „Да на красотата 2024” трябва да попълнят кратък формуляр и да го изпратят до 26 юни по електронната поща на vzh@abv.bg  или на fj_rz@mail.bg. За връзка с организаторите можете да се използва и телефон 0887 746 794 - Ваня Желева от Федерация на жените.
В периода 1-10 юли комисия от Община Разград и Федерация на жените-Разград ще посети обектите след уточняване по телефона. Отличените обекти ще получат награди на тържествения благотворителен концерт по случай Дeня на християнското семейство - 21 ноември, който традиционно организира Федерация на жените-Разград.
Инфо Разград
 
 


Прочетете също
Top