Разград  31 °CПетък, 21- ви Юни
USD  1.82464 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Временна организация на движението в района на две кръстовища на ул. „Александър Стамболийски“ до края на май

Временна организация на движението в района на две кръстовища на ул. „Александър Стамболийски“ до края на май

Разград

Във връзка с изпълнението на строително-ремонтни дейности по проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“ от утре, 15 май, се въвежда временна организация за безопасност на движението в два участъка от ул. „Александър Стамболийски“ - кръстовищата с ул. „Хан Тервел“ и с ул. „Сребърна“.
Обходният маршрут е по ул. „Добровска“. Временната организация на движението е до 31 май, уточниха от пресцентъра на Община Разград.
През настоящата седмица - до 19 май, работниците от фирмата-изпълнител ДЗЗД „СКС-06“ извършват изкопни работи по: ул. „Сребърна“, ул. „Мидия“, ул. „Абоба“, ул. „Ахелой“, ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Люлебургас“ - от кръстовището с ул. „Костур“ до хотел „Акцент“.
Община Разград ще продължи да информира жителите на града за районите, в които се работи всяка седмица.
Местната управа се обръща към живеещите в районите, където ще се извършват ремонтни дейности, с молба да оказват съдействие като преместват автомобилите си от участъците, в които се работи.
Етап 1 е най-големият от петте етапа по проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“.той включа подмяна на 5473 метра водопроводи, захранващи 370 имота в района. В Доброшката махала водопроводите не бяха подменяни от повече от 50 години и загубите на вода надминаваха 70%.
Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта.
Инфо Разград
 
 


Прочетете също
Top