Разград  30 °CПон, 22- ри Юли
USD  1.79599 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Разградската полиция получи два нови „Голф”-а

Разградската полиция получи два нови „Голф”-а Източник: ОД на МВР-Разград

Област

Два чисто нови автомобила от марката „Фолксваген” получи ОД на МВР-Разград, съобщиха от ведомството. Те са предназначени за патрулно-постова дейност и работа на „Пътна полиция”.
Колите „Фолксваген Голф 8” са снабдени с лайтбар и допълнително оборудване, необходимо за работата на полицейските служители. Маркирани са с надписите на Министерство на вътрешните работи.
Днес директорът на ОД на МВР-Разград старши комисар Диян Симеонов връчи официално ключовете на началниците на отдел „Охранителна полиция” и Районно управление-Разград. Старши комисар Симеонов подчерта, че това са най-бързите автомобили, получавани за експлоатация от униформения състав. Двигателите са 2000 кубически см, бензинови, с мощност 190 конски сили и автоматична 7-степенна скоростна кутия.
Предстои да пристигнат още два такива автомобила, предназначени за РУ-Исперих и РУ-Кубрат, както и пет нови „Шкода Кодиак”. Целта е да бъде осъвременен автопаркът в изпълнение на проект, финансиран от Фонда „Безопасност на движението по пътищата”.
Инфо Разград
 
 


Прочетете също
Top