Разград  32 °CСъбота, 30- ти Септ.
USD  1.80961 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Подаръци за децата, родени с подкрепата на общинския фонд „Ин витро“

Подаръци за децата, родени с подкрепата на общинския фонд „Ин витро“ Източник: Община Разград

Разград

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим поздрави с Първи юни част от децата, родени с финансовата подкрепа на общинския фонд „Ин витро“.
По традиция Община Разград организира всеки Първи юни парти за най-чаканите дечица. И днес за тях имаше торта с първоюнски мотиви, почерпка и ваучери за покупка от магазин „Веселата панда“. Тържеството се проведе във фоайето на 11 етаж на сградата на Община Разград.
На поканата на местната управа се отзоваха родителите на 13 от общо родените с подкрепата на общинския фонд 19 деца. На отсъстващите ваучерите ще бъдат предоставени допълнително.От името на ръководството на Община Разград заместник-кметът Хабибе Расим отправи пожелания към малките жители на Разград за здраве и щастливо детство. Тя е председател на постоянната комисия, която взема решение за подпомагане на кандидатстващите двойки, които са подали необходимите документи съобразно Правилника за финансово подпомагане на двойки, семейства и лица с репродуктивни проблеми на територията на община Разград. Общинската Програма за финансово подпомагане на двойки, семейства и лица с репродуктивни проблеми се реализира в Разград от 2012 г., като с нейната подкрепа вече са родени 19 деца. Най-голямо от тях е на 9 години.
Инфо Разград
 
 


Прочетете също
Top