Разград  24 °CНеделя, 14- ти Април
USD  1.83612 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Почетен знак на НСОРБ за Денчо Бояджиев – Кмет на Община Разград през 2005-2015 и 2019-2023 г.

Почетен знак на НСОРБ за Денчо Бояджиев – Кмет на Община Разград през 2005-2015 и 2019-2023 г. Източник: Община Разград

Разград

Управителният съвет на Националното сдружение на общините в България удостои Денчо Бояджиев с Почетния знак на НСОРБ. Това стана ясно по време на Общото събрание на кметското сдружение за мандата 2023-2027 г, което се провежда днес и утре в София.
Денчо Бояджиев бе кмет на Община Разград в периодите  2005-2015 г. и 2019-2023 г., в предходния мандат бе и председател на Контролния съвет на НСОРБ. От негово име приза получи наследникът на г-н Бояджиев на поста Кмет на Разград Добрин Добрев. Връчи го Председателят на УС на НСОРБ Даниел Панов.
В края на отчета за дейността на ръководството на организацията той се обърна със специална благодарност към г-н Бояджиев.
„Тези от нас, които сме по-дълго в местната власт, познаваме г-н Бояджиев като един от доайените на местното самоуправление в България. Независимо от позициите, които е заемал през годините –  кмет, общински съветник или народен представител – той винаги e защитавал интересите на общините и със смелите си позиции допринесе много за развитието на модерна местна власт в България. Дължим му особена благодарност за работата му като председател на нашия Контролен съвет през изминалия мандат – строг, но справедлив. Оценяваме високо неговата ангажираност и отговорно отношение към делата на нашето Сдружение“, заяви председателят на УС на НСОРБ и подчерта, че никой предшественик на Денчо Бояджиев не е успявал да ангажира отговорността на всички членове на сдружението към неговата работа и функциониране.
Почетният знак на Националното сдружение на общините се връчва на Денчо Бояджиев в израз на дълбока признателност за неговата обществена роля в утвърждаването и развитието на организацията.
Инфо Разград
 
 


Прочетете също
Top