Разград  20 °CПон, 20- ти Май
USD  1.80078 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Община Разград се включи в платформата „Спортен календар“

Община Разград се включи в платформата „Спортен календар“ Източник: Община Разград

Разград

Община Разград се включи в платформата „Спортен календар“, съобщиха от пресцентъра на институцията. Целта на инициативата е дигитализиране и популяризиране на спортните календари на общините и спортните федерации, които са се включили в платформата. Тя дава възможност за дигитализация на събитията, интегриране на календара в сайта на Общината, реклама във всички социални мрежи и достъпност в интернет пространството.
Платформата „Спортен календар“осигурява взаимовръзка между всички потребители - например, ако състезанието на територията на определена община е по лека атлетика, то автоматично се вписва и в профила на Българската федерация по лека атлетика. На самата платформа в секция „Локации“ са всички общини, които я използват. Има опция и за записване на участници за конкретните състезания директно от платформата.
Клубовете от община Разград, които желаят техни прояви да бъдат включени в спортния календар, е необходимо да изпратят на електронна поща z.georgieva@razgrad.bg информация за състезанието - име, място, време на провеждане, организатори.
На началната страница на интернет сайта на Община Разград има препратка към секцията в Спортния календар, в която са представени събитията в Община Разград.
Инфо Разград
 
 


Прочетете също
Top