Разград  20 °CПон, 20- ти Май
USD  1.80078 EUR  1.95583
Търси Търси Социални мрежи facebook

Община Разград подписа КТД с две синдикални организации в здравеопазването

Община Разград подписа КТД с две синдикални организации в здравеопазването Източник: Община Разград

Разград

Колективен трудов договор (КТД) с представители на две синдикални организации в областта на здравеопазването - Федерация на синдикатите в здравеопазването към КНСБ и Медицинска федерация на КТ „Подкрепа”, подписа днес кметът на Община Разград Добрин Добрев. За това информираха от местната администрация.
Подписването на документа е резултат от конструктивни преговори и усилия за сътрудничество, които допринасят за по-доброто детско и училищно здравеопазване. В разговорите със синдикалистите участва и ресорният зам.-кмет Елка Неделчева. Община Разград подкрепя и насърчава диалога и сътрудничеството с медицинските специалисти, които играят ключова роля в осигуряването на качествени здравни грижи.
Този акт засилва ангажимента на Община Разград към здравето и благополучието чрез подобряване на условията на труд и заплащане на медицинските специалисти в областта на детското и училищното здравеопазване. Договореностите включват работни заплати, отпуски, допълнително материално стимулиране.
Община Разград се ангажира да продължи да работи в партньорство със синдикатите и медицинските специалисти за подобряване на условията на труд и качеството на здравните грижи за всички жители на общината.
Инфо Разград
 
 


Прочетете също
Top